We're best sisters forever

Nagy lányok hivatalos oldala

Nagy lányok hivatalos oldala

Módosítás

Nagy lányok- találkozó

2016. május 20. - Nagy lányok

Sziasztok!

Elnézést, ha csalódást kell okoznunk, de a szerdára (2016.5.25.) szervezett Nagy lányok- találkozó elmarad, de aki már ehhez igazította a programját, azt nagy szreretettel várom a Nagy Eszter Hedvig- dedikálásra. Hozhattok könyvet és lemezt is, meg bármit, ingyenes aláírás, fotó és KONCERT! Bemutatásra kerül az első debütáló dalom a következő albumomról, aminek címe Egyedül lesz, a dalé pedig Fájdalom. Remélem, tetszeni fog, és elfogadom, ha csalódottak vagytok. Dallistára adhattok ötleteket (nem lesz hosszú koncert, csak egy rövidke, öt- hat dalból) itt és Facebookon is.

 

Sajnáljuk.

 

 

Nagy Eszter Hedvig- dedikálás vendégei:

Keresztes Ildikó

Nyári Edit

Bebe

Havas Henrik

Till Attila

Kovács Patrícia

Molnár Niki (Hungary's Got Talent rúdtáncosa)

Mercedes Lambre

Lodovica Comello

Alba Rico

Maia Mitchell

Pál Dénes

A bejegyzés trackback címe:

https://nagylanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr48733174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco Chanel Eszterrrka 2016.10.01. 13:54:03

#nagylányok #nagyeszterhedvig #nagyráchelmiriam #we'rebestsistersforever #onpoJén #sulibuli #sztárokéspárok #francesca #illúzió #iloveyou #váratlanutazás #roadtoavonlea #violetta
süti beállítások módosítása